Šovakar diskusijas "Kas notiek Latvijā?" LTV studijā tiešraidē tematika saistīta ar to, ka rīt noslēdzas Saeimas pavasara sesija un, līdz ar to – 9.Saeimas pirmā darba sezona. Līdz ar to raidījuma tematika ietver parlamenta darba formu un saturu, ka būtiskākos notikumus un izdarīto, gan arī neizdarīto un turpmāk paredzamo Latvijas parlamentā un iekšpolitikā.
Starp būtiskākajiem apspriežamajiem jautājumiem jāmin politiķu attiecībās ar nevalstisko sektoru un sabiedrību, pozīcijas un opozīcijas attiecības, būtisku valsts amatpersonu izvirzīšanas un ievēlēšanas procesi, kā arī konkrētu nozaru aktualitātes likumdošanā. Pēdējo nedēļu notikumi liek pieminēt arī ētikas jautājumus vārdos un žestos, komandējumu lietderību un citus tamlīdzīgus aspektus.

Raidījumā piedalīsies: visu Saeimas frakciju pārstāvji – Māris Kučinskis (TP), Jānis Strazdiņš (ZZS), Jānis Dukšinskis (LPP/LC), Māris Grīnblats (TB/LNNK), Ilma Čepāne ("Jaunais Laiks"), Nils Ušakovs (SC), Miroslavs Mitrofanovs (PCTVL), kā arī biedrības "Latvijas Pilsoniskā alianse" pārstāve Zinta Miezaine, portāla www.politika.lv galvenā redaktore Rita Ruduša un LU politikas zinātnes nodaļas lektors Ivars Ijabs.

Raidījuma sākums plkst.21.20, e-pasts skatītāju viedokļiem un jautājumiem – kasnotiek@ltv.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!