Šovakar plkst. 19.00 Latvijas TV 1.kanālā būs vērojama pirmā no sešām tiešā ētera diskusijām “Vērtības un viedokļi. Latvija un Eiropa”. Raidījumu cikla mērķis – pirms referenduma diskutēt par sešām lielākajām sabiedrības bažām Eiropas Savienības kontekstā.
Pirmā diskusija – šovakar – veltīta Eiropas standartu un ražošanas kvalitātes prasību tēmai: vai tiesa, ka nedrīkstēs pārdot līkus gurķus, ar rokām slauktu pienu, utml?

25.augustā raidījums būs par imigrācijas jautājumiem: vai “vecā Eiropa” mums nav paredzējusi “buferzonas” statusu, kur nometināt pašiem nevajadzīgo bēgļu masu?

1.septembris – iedzīvotāju labklājības tēma – cenas pieaugs, bet algas un pensijas...?

4.spetembris – iespējas saglabāt nacionālo suverenitāti: vai Brisele nelems mūsu vietā par valstiski būtiskiem jautājumiem?

11.septembris – lauksaimniecības politika Eiropas Savienībā – vai tā nebūs liktenīga Latvijas mazajām zemnieku saimniecībām?

Un visbeidzot – divas dienas pirms referenduma – 18.septembris – kas notiks, ja mēs neiestāsimies savienībā?

Līdzīgi kā raidījumos “Vērtības. Viedokļi. Vērtējumi.” Aicinām “Delfi” lasītājus šīs dienas laikā pie šī raksta izteikt jūsu pārdomas par Eiropas standartu un ražošanas kvalitātes prasību nepieciešamību Latvijā un to ieviešanas pozitīvajām un negatīvajām sekām. Lai pēc iespējas detalizētāk iztirzātu raidījuma tematu, lasītāju teiktais pilnībā citēts gan netiks, taču raidījumā uz tautas balsi atsauksimies. Tāpat jums iespējams veikt savu balsojumu raidījumam veltītajā šīsdienas “Delfi dienas jautājumā”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!