Interaktīvā televīzija "TV 5 Rīga" ("TV5"), kas šodien sāk darbu, būs skatāma no plkst.19, informēja SIA "TV Rīga" direktors Juris Miļevskis. Savukārt no rītdienas televīzija sāks raidīt plkst.7, un tās raidījumi būs skatāmi līdz naktij. "TV5" veidota kā pilsētas televīzija, un tā skatītājiem piedāvās informatīvus un izklaidējošus raidījumus, spēles, dokumentālo kino, mūziku, filmas un seriālus.
Televīzijā redzamais būs skatāms arī portālā "TVnet", kur skatītāji varēs paust viedokli par ekrānā redzamo, diskutēt, uzzināt par raidījumiem un jaunajiem projektiem, kā arī izteikt savus priekšlikumus programmas veidošanā. To varēs izdarīt arī ar telefona starpniecību.

"TV 5" programmā sākotnēji galvenie būs trīs oriģinālprojekti - "Rīga online", televīzijas spēle "Barbarossa" un rīta programma "Atoms TV". Uzmanība programmā tiks pievērsta arī krievu valodā runājošajai auditorijai, kurai tiks veidots atsevišķs raidījumu bloks.

Televīzija raidīs 7.kanālā, un tā būs redzama Rīgā un tās apkārtnē līdz 70 kilometriem. Sākotnēji tā aptvers gandrīz 1,18 miljonus pastāvīgo Rīgas un tās apkārtnes iedzīvotāju, taču no novembra tā aptvers vairāk nekā 1,22 miljonus iedzīvotāju. "TV 5 Rīga" pilnā režīmā - no plkst.8 līdz 2 - raidīs jau no pirmās raidīšanas dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!