Sākoties vasaras sezonai, no 9.maija pa Daugavu Rīgā kursēs pieci pasažieru kuģīši. Trīs pasažieru kuģīši - "Liepāja", "Jelgava" un peldošais restorāns "Misisipi" - sezonu ir atklājuši jau 1.maijā, bet 9.maijā tiem pievienosies kuģīši "Maskava" un "Jūrmala".
Kuģīšu "Liepāja" un "Jelgava" piestātne atrodas 11.novembra krastmalā, Akmens tilta kreisajā pusē, iepretī tramvaja pieturai, peldošais restorāns "Misisipi" arī piestāj 11.novembra krastmalā, tilta labajā pusē.

Pasažieru kuģīšu "Maskava" un "Jūrmala" piestātne atradīsies pie Vanšu tilta, pretī Prezidenta pilij. Kuģītis "Jūrmala" piestās arī Daugavas pretējā krastā, pie viesnīcas "Radisson SAS".

Kuģīši "Maskava", "Jūrmala", "Jelgava" un "Liepāja" brīvdienās veiks atpūtas braucienus līdz Mežaparkam un atpakaļ, bet darba dienās iedzīvotājus vizinās pa Daugavu.

Visi pasažieru kuģīši piedāvā līdzīgus pakalpojumus un cenas par atpūtas braucieniem. Bērniem līdz 7 gadu vecumam braucieni ir bezmaksas, bet pieaugušajiem tie maksā vienu latu.

Peldošais restorāns "Misisipi" atpūtas braucienus veiks trīs reizes dienā un bērniem maksa par braucienu būs Ls 0,50, bet pieaugušajiem - Ls 1,50.

Ar kuģīšu atpūtas braucienu grafikiem, atiešanas un pienākšanas laikiem var iepazīties to piestātnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!