Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca izpilddirektora amatā apstiprināts bijušais Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras (VOAVA) iepirkumu procesa vadītājs un VOAVA direktora vietnieks Dzintars Arbidāns.
Izpilddirektora pārziņā nodoti slimnīcas saimnieciskais, juridiskais un finanšu dienests, informēja slimnīcas valdes priekšsēdētājs Arnolds Atis Veinbergs.

"Kompetenti cilvēki, kuri apzinās savas atbildības un funkcijas, palīdz īstenot lielisku vadības praksi gan slimnīcas ikdienas darbā, gan plašākā tās attīstības perspektīvā. Mēs veidojam komandu, kura pierādīs, ka Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca bija, ir un būs pirmrindnieks veselības aprūpē Latvijā," stāsta Arnolds Atis Veinbergs.

Pēdējā mēneša laikā slimnīcas vadībā ir notikušas vairākas būtiskas izmaiņas – izveidota slimnīcas Stratēģijas padome, apstiprināta jauna padome, valde, tostarp arī jauns valdes priekšsēdētājs. Stratēģijas padomes, kura tika izveidota 18. augustā, galvenais uzdevums ir sagatavot un iesniegt slimnīcas valdei priekšlikumus par slimnīcas attīstības virzieniem un stratēģiju, kā arī par ārstnieciskā darba plānošanu. Stratēģijas padomi veido tās vadītājs Andrejs Ērglis, Arnolds Atis Veinbergs, Jānis Gardovskis, Valdis Pīrāgs un Dainis Krieviņš. Jaunā slimnīcas padome 8. augustā apstiprināja slimnīcas valdi. Tajā darbojas Arnolds Atis Veinbergs, Egita Mikšus, Iļja Zake un Irina Misāne. Par Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētāju apstiprināja tās medicīnisko direktoru Arnoldu Ati Veinbergu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!