Foto: F64
Par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) Valsts amatpersonu darbības kontroles nodaļas vadītāja vietnieku iecelts Andris Donskis, kurš iepriekš pildījis galvenā speciālista amata pienākumus šajā nodaļā.

Šī amata vieta kļuva vakanta, kad par KNAB priekšnieku iecēla Jaroslavu Streļčenoku.

KNAB preses pārstāvis Andris Vitenburgs pastāstīja, ka Donskis amatā iecelts jau ar 2011.gada 1.decembri. Viņš birojā strādā jau sešus gadus - no 2006.gada janvāra. Savas darbības un tās rezultātu novērtēšanā saņēmis augstāko novērtējumu.

Donska amata pienākumi līdz šim ir bijuši saistīti ar sarežģītu administratīvā pārkāpuma lietu izskatīšanu, atzinumu sniegšanu par likuma par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā piemērošanu, priekšlikumu sagatavošanu iekšējo un ārējo normatīvo aktu izstrādei. Nodaļas vadītāja un vietnieka prombūtnes laikā ir pildījis viņu pienākumus, stāstīja Vitenburgs.

Lai nodrošinātu attiecīgās nodaļas darba nepārtrauktību un netraucētu biroja funkciju izpildi, iekšējās atlases rezultātā Donska kompetence tika novērtēta par atbilstošu, lai viņu atzītu par piemērotāko pretendentu šim amatam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!