100 izcilākajiem un aktīvākajiem vidusskolu absolventiem, kas apguvuši biznesa ekonomiku, 2.jūlijā tiks pasniegta balva "Biznesa cerība 2002". Konkursu uz šo balvu izsludināja "Tele2" un ekonomiskās izglītības organizācija "Junior Achievement - Latvija" (JAL), informēja organizētāji.
Laureātu vidū ir gan rajonu, gan valsts ekonomikas olimpiādes uzvarētāji, starptautisku konkursu ekonomikā dalībnieki un dažādu JAL konkursu uzvarētāji.

Šie jaunieši vidusskolas laikā ir pratuši sevi veiksmīgi pierādīt, un balvas dibinātāji cer, ka nākotnē viņi kļūs par vadošajiem speciālistiem dažādās nozarēs. Apliecinājums tam ir pagājušā gada laureātu sasniegumi - 95% no tiem studē Latvijas augstskolās vai ārzemēs, bet 5% - vidusskolu beidza šogad un noteikti plāno studēt augstskolā. Lai arī turpmāk laureāti varētu tikpat sekmīgi īstenotu savas ieceres, viņi kā balvu saņems mobilo tālruni ar "Zelta Zivtiņu", kā arī godarakstu.

Pērn laureāti tika sveikti skolas izlaiduma laikā, taču šogad absolventi un viņu bijušie ekonomikas skolotāji no Rīgas, Ventspils, Aizkraukles, Gulbenes, Cēsīm, Jēkabpils, Liepājas, Ludzas, Tukuma, Liepājas, Preiļiem un Valmieras ir aicināti uz kopīgu pasākumu. Viņiem balvas pasniegs "Tele2" direktors Bils Batlers un JAL direktoru padomes priekšsēdētāja Ilze Radziņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!