Foto: LETA

Svētdien ugunsgrēkā kādā dzīvojamajā mājā Dundagas novadā cietis viens cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienētā (VUGD).

Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēmis pulksten 15.55. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg dzīvojamā māja 200 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu aprūpē. Pulksten 00.48 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 69 izsaukumus, no kuriem 32 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem un 18 maldinājumi.

Svētdien pulksten 20.14 VUGD saņēma izsaukumu uz Admirāļu ielu Rīgā, kur dega dzīvojamā māja. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka 150 kvadrātmetru platībā deg ēkas jumts un otrais stāvs. Pulksten 23.25 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, siens, sadzīves mantas, elektrības līnijas balsts, sodrēji trīs ēku dūmvados, meža zemsedze, trīs vieglās automašīnas, garāža, celtniecības vagoniņš, divas pirtis, šķūnis, neapsaimniekota ēka un dzīvojamā māja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!