Foto: LETA
"Rīgas taksometru parks" nevērsīsies tiesībsargājošajās iestādēs par citu taksometru firmu negodīgo iekļūšanu uzņēmuma nomātajās teritorijās Stacijas laukumā, informēja kompānijas komercdirektore Anita Pakalniece.

Viņa skaidroja, ka paļaujas uz stāvvietas iznomātāju, kas situāciju sācis risināt.

Pilsētvides un tirdzniecības centru attīstītājs "Linstow Center Management" ("Linstow") vērsīsies policijā ar iesniegumu, lai noskaidrotu, kā negodīgā ceļā citas taksometru firmas ir ieguvušas AS "Rīgas taksometru parks" iznomātās teritorijas Stacijas laukumā iebraukšanas karti un vai nav veiktas citas pretlikumīgas darbības, informēja "Linstow" pārstāve Aija Liepiņa.

Jau ziņots, ka 26.aprīlī Stacijas laukuma taksometru stāvvietā izveidojās konflikts starp taksometru pārvadātāju uzņēmumiem, novēroja biznesa portāls "Nozare.lv".

Taksometru stāvvietas zeme pieder pilsētvides un tirdzniecības centru attīstītājam "Linstow Center Management", un uz nomas līguma pamata šo stāvvietu izmanto AS "Rīgas taksometru parks" jeb "Red Cab" taksometri. Naktī stāvvietā iekļuvuši citu uzņēmumu taksometri, kuri izvietojās pie ietves, līdz ar to "Red Cab" taksometriem nācās veidot paralēlu otro rindu, kas apgrūtināja pasažieru iekāpšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!