Foto: LETA
"Ir jauki, ka Tērbatas iela nu ir atvēlēta gājējiem. Bet. Mīļie rīdzinieki un viesi - pūļos klausīties koncertus nav droši," tādas domas mikroblogošanas vietnē "Twitter" piektdienas vakarā pauda veselības ministre Ilze Viņķele (A/P). Viņa arī aicināja domāt līdzi kā skatītājus, tā rīkotājus, lai ballīte nesanāk īsa un "ar Covid piesitienu." Jau vēstīts, ka no piektdienas, 17. jūlija, Rīgas dome eksperimenta veidā pirmo reizi realizē pilsētas vasaras ielas ideju, uz vienu mēnesi atvēlot Tērbatas ielu gājējiem, riteņbraucējiem un tirgotājiem. Šo notikumu ieskandināja virkne pasākumu.

Tiesa, tviterī par pulcēšanos Tērbatas ielas atvēršanas gājējiem pasākumiem bažījas ne tikai veselības ministre, arī vēl vairāki citi mikroblogošanas vietnes lietotāji. Piemēram, svētku vakarā, pulksten 20, kopā ar Tērbatas ielas iedzīvotājiem ielas atklāšanu ieskandināja "Carnival Youth" koncerts, kam sekoja mūzikas pasākums jaunizveidotajā "Biit Me" Rīgas plašu veikalā Tērbatas ielā 15/17.

Jānorāda, ka atklāšanas programma turpināsies arī sestdien ar lauku labumu tirdziņu, DJ Egona Reitera uzstāšanos Vidzemes tirgū un citiem pasākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!