No piektdienas Internetā pieejama apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) jaunā mājas lapa, kura būtiski atšķiras no iepriekšējās. Tā veidota jaunā stilā, taču neesot uzskatāma par pašvaldību priekšvēlēsanu kampaņas sastāvdaļu, sacīja TB/LNNK preses sekretārs Jānis Ķuzulis.
Mājas lapā atrodama informācija par apvienības būtiskākajām nostādnēm, redzamākajiem cilvēkiem un aktuālajiem notikumiem. Tāpat mājas lapā būs pieejama informācija par lēmumiem, kas saistīti ar pašvaldību vēlēšanām, klāstīja Ķuzulis.

Mājas lapā ir arī ziņas par apvienības TB/LNNK jauniešu aktivitātēm. Pēc Ķuzuļa teiktā, daudzi jaunieši iesaistās TB/LNNK un tas ir viens no pamatiemesliem, kadēļ ir mainīta stilistika un tiek izmantotas jaunas krāsas.

Ķuzulis pavēstīja, ka vēlāk mājas lapu papildinās arī mūzika, būs vairāk kustīgu bilžu, kā arī anotāciju. Viņš pauda, ka ir iespēja rakstīt ierosinājumus, kuri tikšot ņemti vērā, tālāk attīstot mājas lapu.

Apvienības TB/LNNK priekšsēdētāja vietnieks Vladimirs Makarovs preses konferencē teica, ka Latvija "stāv tāda paša izrāviena priekšā kā Japāna 50.gados", kad tika izgudrots elektroniskais rokas pulkstenis.

Šodien pasaule atkal atrodas izvēles priekšā informācijas tehnoloģiju pielietošanā un, lai Latvija iegūtu izrāvienu, informācijas tehnoloģijai jābūt katrā ražošanas sfērā, skolā un ģimenē, sacīja Makarovs. Viņš uzsvēra, ka jādomā, kā efektīvi izmatot datortehniku skolās, lai sekmētu padziļinātu informācijas tehnoloģiju apgūšanu, un, iespējams, šim mērķim vajadzētu pat izveidot 13.klasi.

Makarovs uzskata, ka Latvijā jāpanāk, lai visās tautsaimniecības nozarēs informācijas tehnoloģijas pielietotu pilnā apjomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!