Otro gadu pēc kārtas par Latvijas Televīzijas (LTV) populārāko raidījumu skatītāji atzinuši "Panorāmu", bet LTV žūrija nosauca gada labākos raidījumus vēl 22 nominācijās, informēja LTV sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Bērziņa.
Pagājušajā gadā skatītāji par populārāko raidījumu nosaukuši "Panorāmu", bet žūrija par labāko ziņu sižetu atzina žurnālistes Ilzes Jaunalksnes un operatora Ģirta Straustiņa sižetu par autoavāriju pie Skrundas.

Par labāko analītisko raidījumu atzīta "Province", sporta raidījumu - "Vai tikai spēle?", bet labākais novadu ziņu sižets ir ziņa par Vecpiebalgas ūdensrožu saimnieku. Gada analītiskais sarunu raidījums ir Jura Rubeņa vadītā programma "No trešās puses", kas aiz sevis atstājis gan Jāņa Dombura “Krustpunktus”, gan Baibas Strautmanes “Mūsu cilvēku”.

Labākais informatīvi izklaidējošais raidījums ir "Anša Bogustova ceļojums uz Ēģipti", izklaidējošais raidījums - "Mini mani!", labākā TV spēle - "No pusvārda", kultūras raidījums - "Spēlmaņu cilts", mūzikas raidījums - "Miserere" .

Par LTV gada mākslas videofilmu nosaukts "Rīgas gambīts", dokumentālo videofilmu - "Kaukāza sindroms", oriģinālseriālu - "Tas notika Rīgā", bet labāko raidījuma adaptāciju - "Teletūbiji". Labākais neatkarīgo producentu radījums - "Nāves mušpapīrs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!