Telekompānija TV3 uzsākusi veidot jaunu realitātes šovu par dzīvi laukos - "Ferma", kas līdztekus ekspedīcijai "Robinsoni 2002" iecerēta kā viena no TV3 nākamās sezonas programmām.
"Ferma" būs izdzīvošanas spēle, kurā dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas it kā atgriezīsies 100 gadu senā pagātnē, kad zemes apstrādei, malkas ieguvei un apģērba izgatavošanai tika izmantoti vienīgi mehāniski darbarīki. Realitātes šovs noritēs lauku mājās, un dalībnieki saimniekos un nodarbosies ar lauksaimniecību - kops lopus, audzēs pārtiku u.c.

Jaunā programma TV3 ēterā būs katru darbdienu, un projekts ilgs vairākus mēnešus. Katru nedēļu viens "Fermas" iemītnieks tiks izbalsots, un tas, kas paliks, kļūs par "Gada fermeri". Realitātes šovs "Ferma" līdz šim jau veiksmīgi demonstrēts Zviedrijā un Norvēģijā, šo formātu iegādājušās arī televīzijas Vācijā, Francijā un ASV.

Baltijas kopprojektu "Ferma", tāpat kā "Robinsonus", šovasar veidos producentu kompānija "Strix AB". Pašlaik jau notiek pirmie gatavošanās darbi un vadītāja izvēle, drīzumā tiks izsludināta arī dalībnieku pieteikšanās. "Ferma" būs jau otrais Baltijas TV3 kopprojekts, veidojot kādu realitātes spēli. Jaunā realitātes spēle izvēlēta, arī pateicoties TV3 skatītāju ieteikumiem visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!