Foto: F64

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki 22. oktobrī Olaines novadā no kanalizācijas akas trīs metru dziļumā izcēla cilvēku, kuram, veicot darbus, bija palicis slikti, portāls "Delfi" uzzināja VUGD.

Ugunsdzēsēji glābēji izcēla cietušo un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 30 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, no tiem viens bija meža ugunsgrēks, 13 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Šonakt pulksten 2.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Viršu ielu Rīgā, kur dega vieglā automašīna četru kvadrātmetru platībā. Pulksten 3.42 ugunsgrēks likvidēts.

Vakar pulksten. 07.51 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Tukuma novadu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju bija aizdegusies māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamā māja ir daļēji iebrukusi un deg pilnā 140 kvadrātmetru platībā. Notikumā cieta viens cilvēks. Ugunsgrēka dzēšanā piedalījās arī Smārdes un Jaunpils brīvprātīgie ugunsdzēsēji. Pulksten 14.38 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar Rīgā no Daugavas tika izcelts bojāgājis cilvēks un nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, piededzis ēdiens, sodrēji dūmvadā, kūpinātava, elektriska rozete un kokmateriāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!