Foto: LETA
Šodien uz Latvijas autoceļiem braukšanas apstākļi ir apmierinoši, informē "Latvijas Valsts ceļi".

Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, daudzviet ir atjaunota satiksme pa vietējās nozīmes autoceļiem, kuri plūdu laikā nebija izbraucami. Šomēnes ir atcelti arī svara ierobežojumi uz vairākiem vietējās nozīmes autoceļiem un sākta to sakārtošana.

Tomēr šķīdoņa laikā uz daudziem valsts vietējās un dažiem reģionālās nozīmes autoceļiem vēl ir spēkā noteiktie pagaidu satiksmes ierobežojumi kravas autotransportam.

Uz valsts autoceļiem ir atsākusies aktīva ceļu būvdarbu sezona. Plānots, ka šogad pamatdarbi notiks aptuveni 25 ceļu būvobjektos visā valsts autoceļu tīklā.

Paralēli notiek arī intensīva ceļu sakārtošana pēc ziemas jeb tā saucamais "bedrīšu remonts". Kopumā šos darbus vienlaicīgi veiks līdz pat 100 remontbrigādēm visā Latvijas Valsts ceļu tīklā, līdz ar to ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

"Latvijas Valsts autoceļi" aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem ceļu darbu laikā, ievērot satiksmes organizācijas kārtību ceļu būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķinieties ar iespējamo papildus braukšanas laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!