Turpmāk arī svētdienu vakaros uz tilta pār Mīlgrāvi satiksme virzienā uz centru tiks organizēta pa divām braukšanas joslām, bet no centra - pa vienu braukšanas joslu. Jaunā satiksmes organizācijas kārtība tiks ieviesta jau šosvētdien, 7. jūnijā.

Pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta Satiksmes organizēšanas un kustības drošības nodaļas novērojumiem, kā arī iedzīvotāju ierosinājumiem, svētdienu vakaros satiksmes plūsma uz tilta pār Mīlgrāvi kļūst izteikti asimetriska, Rīgas iedzīvotājiem pēc brīvdienu pavadīšanas ārpus pilsētas atgriežoties pilsētā. Tādejādi svētdienu vakaros lielākā daļa transportlīdzekļu dodas virzienā uz pilsētas centru.

Tāpēc pieņemts lēmums, ka turpmāk katru svētdienu no plkst. 16.00 līdz 23.00 vakarā satiksmei virzienā uz pilsētas centru tiks nodrošinātas divas braukšanas joslas, bet virzienā no pilsētas centra - viena braukšanas josla. Līdzīgi kā iepriekš, svētdienās divas braukšanas joslas virzienā uz centru tiks atvēlētas arī no plkst. 6.00 līdz 11.00 rītā.

Maiņvirziena luksofora signālplāns pārējās nedēļas dienās šobrīd netiks koriģēts. Tātad no plkst. 6.00 līdz 11.00 rītā pa divām braukšanas joslām ir organizēta satiksme virzienā uz pilsētas centru, bet trešā braukšanas josla ir atvēlēta satiksmei virzienā no centra. Pārējā laikā divas braukšanas joslas ir veltītas satiksmei virzienā no pilsētas centra, bet viena - uz centru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!