Foto: F64

Valsts autoceļu tīklā vairākos būvobjektos turpinās remontdarbi un bedru masveida remonts, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un garāku ceļā pavadīto laiku, portālu “Delfi” informēja VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Būvdarbi turpinās uz Liepājas šosejas pār Lielupes tiltu. Satiksmi pār Lielupes tiltu regulē luksofori vai satiksmes regulētāji. Darbi atsākti arī Tallinas šosejas posmā no Salacgrīvas līdz Ainažiem.

Ceļa seguma atjaunošanas darbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava posmā no Ķeguma virzienā uz Jaunjelgavu. Lai šķērsotu septiņus luksoforu posmus, autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusstundu.

Papildu pusstunda būs nepieciešama arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā, jo Valles apkārtnē notiek remontdarbi 13 kilometru garumā ar sešiem luksoforu posmiem. Savukārt Augšlīgatnē, Vidzemes šosejas 63,7. kilometrā, tiek remontēts ceļa pārvads. Līdz ar to tur noteikts ātruma ierobežojums, un satiksmi regulē luksofori.

Ulbrokā turpinās rotācijas apļa izbūve uz ceļiem, kas savieno Rīgu ar Tīnūžu–Kokneses ceļu. Autovadītājiem jābūt uzmanīgiem un jāievēro satiksmes organizācija aplī.

Klaipēdas šosejas posmā no Nīcas līdz Rucavai autovadītājiem jārēķinās ar trim luksoforu posmiem, kā arī papildu pusstundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa, informē uzņēmumā.

Uz Rēzeknes–Daugavpils ceļa ir trīs būvdarbu posmi. Viens no tiem ir pie Maltas, kur būtisku satiksmes ierobežojumu nav. Savukārt ceļā no Špoģiem līdz Daugavpilij transporta kustību vienā posmā regulē satiksmes organizatori un 20 kilometru garo posmu var šķērsot aptuveni 50 minūtēs. Pirms Lietuvas robežas ieviesti pieci luksoforu posmi, un paredzamais objekta šķērsošanas laiks arī ir 50 minūtes.
Carnikavas novadā tiek atjaunots tilts pār Langu. Ir izveidots pagaidu apbraucamais ceļš ar vienu kustības joslu.


Tāpat būvdarbi turpinās arī citur uz valsts autoceļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!