Foto: PantherMedia/Scanpix
Gaidot pavasara lielāko piedzīvojumu pierobežā, proti, 12.Lielo labdarības Robežtirgu, kas šogad notiks 10.maijā uz Igaunijas – Latvijas robežas, īpaši notikumam par godu radīta dziesma, turklāt ieskaņota latviešu un igauņu valodās, pastāstīja Valkas pašvaldības pārstāve un dziesmas autore Zane Brūvere.

"Dziesmā uzmundrinošu Robežtirgus repu izpilda Valkas un Valgas mēri - Vents Armands Krauklis un Kalevs Herks. Tāpat dziesmu izpilda grupa no Valkas "Incognito" un dziedātāji Jana un Aivars no Igaunijas," pastāstīja Zane.

Dziesmas teksta un melodijas autore ir Zane Brūvere, idejas izpildītājs Andris Niklavičs.

Piedāvājam dziesmu jūsu vērtējumam. 
$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Valka-Valga_song.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Robežtirgus ideja un mērķis ir labdarība. Līdzekļi par tirdzniecības vietu nomu un loteriju tiek atvēlēti kādam konkrētam mērķim un šogad tas ir uzstādīt unikālas šūpoles uz Valkas un Valgas robežas, kas ļaus šūpošanās laikā vienlaikus atrasties būs Latvijā un Igaunijā.

Robežtirgus laikā apmeklētājus priecēs daudzveidīga kultūras programma – uz skatuves spēlēs ansambļi un vietējie izpildītāji. Būs sporta aktivitātes, loterija. Vakara noslēgumā zaļumballe ar grupu "Emburgas zēni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!