Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) padomes sēdē ceturtdien apstiprināts jauns sastāvs ekspertu komisijām un vairāku mērķprogrammu konkursu rezultāti, informēja VKKF.

Darbu filmu mākslas nozarē sāks Valdis Ābols, Toms Treibergs un Andris Mizišs, kultūras mantojuma nozarē - Kristīne Ābele, Iliana Veinberga un Anna Jurkāne, literatūras nozarē - Anita Rožkalne, Inguna Daukste-Silasproģe un Sandra Ratniece, bet mūzikas un dejas mākslas nozarē - Anitra Tumševica, Rita Spalva un Ingrīda Zemzare.

Savukārt dizaina un arhitektūras nozarē darbosies Agnese Narņicka, Uģis Gailis un Aldis Lapiņš, bet teātra mākslas nozarē iecelti Jānis Balodis, Margo Zālīte un Maija Pavlova.

Tradicionālās kultūras nozarē strādās Gita Lancere, Juris Urtāns un Aira Birziņa, savukārt vizuālās mākslas nozarē - Iveta Vaivode, Guntars Sietiņš un Inga Brūvere.

Tuvākajā laikā tiks sasauktas VKKF nozaru ekspertu komisiju sēdes un ievēlēti nozaru priekšsēdētāji, kas sāks darbu VKKF padomē pēc padomes sastāva apstiprināšanas Ministru kabinetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!