Siguldas pilsētas svētkos, 31. maijā, pilsētas iedzīvotājus un viesus priecēja visdažādākie pasākumi, tostarp gaisa balonu lidojums. Notikuma aculieciniece Agnese portālam "Delfi" iesūtījusi video, kurā fiksējusi kā divi gaisa baloni lidojuma laikā saduras.

Video redzams, ka zaļais gaisa balons "uzlido" virsū oranžajam, kas lido nedaudz lēnākā tempā, taču atšķirīgais lidojuma augstums tomēr ļauj izvairīties no sadursmes, kas varētu beigties ar daudz nopietnākām sekām.

Siguldas pilsētas svētki notika laikā no 31. maija līdz 2. jūnijam. Kā vēsta pasākuma programma, piektdien bija plānots ne tikai gaisa balonu lidojums, bet arī to gaismošanās DJ Martin Birch muzikālajā pavadībā, kā arī svētku koncerts.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!