Šodien, par spīti Rīgas domes izpilddirektora Jura Radzēviča (PLL) liktajiem antidemokrātiskajiem šķēršļiem, jauniešu kustība "Vienota Latvija" Vērmanes parkā rīko protesta akciju pret partijas "Vienotība" īstenoto politiku Latvijā. Piketa laikā jaunieši ir novietojuši uz asfalta lielformāta Valda Dombrovska bildi, pa kuru no attāluma tika mests ar vecu, netīru zābaku. Garāmgājējiem tika dalīti bukleti, kur Dombrovskis ir attelots kā mērkaķis. Akcija notiks līdz plkst.16.00.

"Vienota Latvija" uzskata, ka slēpjoties aiz pseidodemokrātiskiem lozungiem, "Vienotība" ir piemānījusi un turpina manīt Latvijas iedzīvotājus.

"Mēs uzskatām, ka partiju apvienība "Vienotība" ir visīstakais Latvijas nodevējs. Šis politiskais spēks ir pilnībā padarījis Latviju atkarīgu no starptautiskajiem aizdevējiem, kuru ekonomiskais diktāts iznīcina ģimenes un mūsu sabiedrību kopumā. Savukārt "Vienotības" premjera Valda Dombrovska darba stils izskatās pēc bernībā apbižota puikas vaukšķēšanu, kas tagad mēģina kaut kadā veidā kompensēt savas bērnības traumas. Šāds cilvēks nevar būt par premjeru ne tikai Latvijā, bet arī nevienā citā pasaules valstī", norāda "Vienota Latvija" līderis Eduards Svatkovs.

Tāpat "Vienota Latvija" izvertē iespēju katru desmito dienu līdz pat šī gada 2.oktobrim rīkot protesta akcijas pie "Vienotības" biroja, lai paradītu sabiedrībai "Vienotības" nespējīgo politiku un seklo ekonomisko piedāvājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!