Foto: LETA
Otrdienas rītā apledojums apgrūtina braukšanu pa autoceļiem atsevišķos posmos Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi".

Slidenajos ceļa posmos tiek kaisītas brauktuves un sākot no pulksten 2:15 rītā ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 111 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti sekojošos ceļa posmos - Siguldas virzienā no Rīgas līdz Siguldai, Ainažu virzienā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, uz Rīgas apvedceļa posmos Baltezers-Saulkalne un Salaspils-Babīte, Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Lielvārdei.

Tāpat braukšana apgrūtināta Bauskas virzienā līdz Grenctālei, Jelgavas virzienā no Rīgas līdz Jelgavai, Liepājas virzienā no Rīgas līdz Kalnciemam un no Anneniekiem līdz Grobiņai un Ventspils virzienā no Rīgas līdz Kūdrai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums konstatēts Bauskas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Kuldīgas, Saldus, Talsu, Ventspils, Ludzas, Alūksnes un Valkas apkaimēs.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā tikai dažviet gaidāmi nelieli nokrišņi slapja sniega, sniega un piekrastē arī lietus veidā, kas veicinās autoceļu apledošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!