Foto: DELFI

Šonedēļ loterijā 'Viking Lotto' Rīgā laimēti 41 092 eiro, bet momentloterijā "Sapnis" Aizputē 10 000 eiro, informēja "Latvijas Loto".

"Viking Lotto" 20.aprīļa izlozē Latvijā uzminēti pieci skaitļi un papildskaitlis, tādējādi laimēts 41 091,61 eiro. Laimīgā kvīts ar trīs spēles variantiem uz vienu izlozi tika iegādāta "Latvijas Loto" tirdzniecības vietā Rīgā, 13.janvāra ielas gājēju tunelī, par pirkumu samaksājot 1,80 eiro.

Laimētāja ir rīdziniece, kura strādā par grāmatvedi un loterijās piedalās laiku pa laikam pēdējos divus gadus. Laimētā nauda noderēšot viņas šī gada mērķa - brauciena uz Sanktpēterburgu - realizēšanai; viņai padomā esot arī pateicība kādam tuvam cilvēkam, bet atlikušo laimesta daļu tērēšot ikdienas vajadzībām.

Otra lielākā šīs nedēļas laimesta 10 000 eiro ieguvēja ir pensionāre no Aizputes. Viņa pirmdienas rītā devusies uz pastu, lai nopirktu "SuperBingo" un arī momentloterijas "Sapnis" biļetes. Viņa "SuperBingo" sākusi spēlēt aptuveni pirms pus gada. Vaicāta, kā plāno tērēt laimēto naudu, veiksminiece atjokoja, ka par pirmajiem 5000 eiro viņai jau esot skaidrs, kā tērēt, bet otrus piecus - tos laikam nolikšot rezervei.

"Latvijas Loto" organizē skaitļu loterijas "Eurojackpot", "Viking Lotto", "Latloto 5 no 35", "SuperBingo" un "Keno", kā arī divas papildspēles - "Džokers" un "Džokers 7" un deviņas momentloterijas. Loterijas biļetes var iegādāties "Latvijas Loto", "Narvesen", "Circle K", "Latvijas Pasta", "Virši-A" un citās tirdzniecības vietās, kā arī "Latvijas Loto" mājaslapā "www.latloto.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!