Sestdien augstākā gaisa temperatūra reģistrēta Liepājas rajona Rucavā, kur gaiss sasilis līdz plus 27 grādu atzīmei, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā.
Laiks visā Latvijā sestdien bija saulains un silts, gaisa temperatūra svārstījās no plus 21 grāda Kurzemē līdz plus 26 grādiem Latgales pusē un Vidzemē.

Rīgā gaiss sasilis līdz plus 24 grādiem. Tāda pati temperatūra bija arī Jūrmalā, bet ūdens temperatūra Jūrmalas pludmalē ir sasniegusi plus 19, plus 20 grādu atzīmi.

Visā Latvijā pūta lēns ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš ar ātrumu no pieciem līdz desmit metriem sekundē, kas jūras piekrastē brāzmās sasniedza 14 metrus sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs plus 11, plus 16 grādi, nakts otrajā pusē un no rīta vietām gaidāma migla ar redzamību 500 līdz 1000 metru.Svētdien un pirmdien saglabāsies neliels mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienā būs plus 21, plus 26 grādu robežās. Minimālā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu būs plus 12, plus 17 grādi, bet naktī uz otrdienu nedaudz pazemināsies un sasniegs plus 11, plus 16 grādus.

Otrdien un trešdien būs daļēji mākoņains laiks, bez nokrišņiem. Gaisa temperatūra šajā dienās nedaudz pazemināsies un dienā sasniegs plus 17, plus 23 grādus, jūras piekrastē - plus 16 grādus. Minimālā gaisa temperatūra naktī saglabāsies plus 9, plus 14 grādu robežās.

Ceturtdien un piektdien gaidāms neliels mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Ceturtdien dienā gaiss iesils līdz plus 18, plus 23 grādiem, savukārt piektdien laiks atkal kļūs siltāks un sasniegs plus 21, plus 26 grādus. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs plus 9, plus 15 grādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!