Foto: stock.xchng
Valsts prezidents Valdis Zatlers ar apsveikuma kartīti sveiks jaundzimušos bērnus un viņu vecākus, portālu "Delfi" informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Zatlers jūnijā aizsācis jaunu tradīciju – sveikt Latvijā dzimušos bērnus un tos jaundzimušos, kas tiek reģistrēti Latvijas vēstniecībās ārvalstīs. Kā pirmie Zatlera apsveikumus saņems 400 bērni, kas dzimuši jūnija sākumā dažādās Latvijas pilsētās un novados.

Savā apsveikumā jaundzimušajiem Valsts prezidents sūta sirsnīgus laimes, enerģijas, gribasspēka un gudrības vēlējumus un novēl, lai bērns izaugtu par atbildīgu un cienījamu mūsu valsts patriotu. "Latvijā tu esi ļoti gaidīts!" apsveikumā raksta Zatlers.

Valsts prezidents uzskata, ka apsveikuma nosūtīšana katram bērnam, sveicot ar nākšanu pasaulē, ir simbolisks solis, lai ikviens jaundzimušais justos gaidīts un mīlēts Latvijā, jo katra jauna dzīvība papildina dramatiski rūkošo Latvijas iedzīvotāju skaitu.

Valsts prezidents līdz šim ir sveicis jubilejā Latvijas 100 gadu jubilārus, nosūtot viņiem apsveikumus. Šogad līdz jūnija beigām uz Latvijas novadiem tikuši izsūtīti 57 šādi apsveikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!