Foto: LETA
Zatlera Reformu partijas (ZRP) valde pirmdien vienbalsīgi nolēma izslēgt no partijas Artūru Zvejsalnieku, Tāpat ZRP nolēma neuzņemt savās rindās policistu arodbiedrības līderi Aigaru Sūnu un Andreju Požarnovu, informēja ZRP.

Valde vienbalsīgi pieņēma lēmumu izslēgt no savu biedru rindām Zvejsalnieku, jo saskaņā ar valdes rīcībā esošu informāciju viņš mēģinājis piesaistīt partijai neskaidras izcelsmes finansējumu.

Tāpat ZRP valde ir izvērtējusi partijas biedru pretendentu, bijušā "tēvzemieša" Požarnova un policistu arodbiedrības līdera un partijas "Latvijas kustība "Solidaritāte"" dibinātāja Sūnas iepriekšējo politisko darbību un nolēma noraidīt viņu kandidatūras uzņemšanai partijā, jo "viņu līdzšinējā darbība rada bažas par atbilstību ZRP darbības principiem", teikts partijas paziņojumā.

Iepriekš ZRP valdes loceklis Reinis Tukišs portālam "Pietiek.com" stāstījis, ka no Zvejsalnieka ir bijuši mājieni par to, ka viņš varētu piedāvāt naudu, par kuru nav nekādas skaidrības, no kurienes tā varētu būt, tikai kaut kādi mājieni. "Tie mājieni ir uz Ventspils pilsētas pusi, minēta kaut kāda mistiska "V nauda". Ko tas nozīmē - ej nu sazini," portālam atstāstījis Tukišs.

Zvejsalnieks savukārt portālam uzsvēris, ka par iespējamo izslēgšanu neesot informēts, bet iespējamos iemeslus nodēvēja par "pilnīgām muļķībām". Zvejsalnieks plašāk pazīstams ar to, ka savulaik kandidēja uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amatu, bet zaudēja Normundam Vilnītim.

Savukārt Sūna izstājies no paša vadītās partijas "Latvijas kustība "Solidaritāte"" un vēlējās pievienoties ZRP. "Zatlera Reformu partija ir pēdējā cerība mūsu valstij. Ja būšu kļūdījies, tad vairs ar politiku nenodarbošos," sacīja Sūna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!