Foto: DELFI
Sestdien, 6.decembrī no plkst.11 līdz 13, Eiropas Savienības (ES) mājā notiks darbnīcas - "Gaidot Ziemassvētkus!", kuru laikā no otrreiz lietojamiem materiāliem varēs izgatavot skaistas svētku dāvaniņas un rotājumus.

Pasākumu organizē ES māja sadarbībā ar Pasaules Dabas fonda Pandu, aicinot tajā piedalīties bērnus un viņu vecākus.

Programmā paredzētas animācijas studijas "AtomArt" bērnu filmas, pandas masku veidošana, vides zinību erudīcijas spēles un citas aktivitātes.
Gaidot Ziemassvētkus, Panda mazajiem un lielajiem būs sarūpējusi arī gardumus. Tāpat būs iespēja kopā ar Pandu nofotografēties pie skaisti izrotātās Ziemassvētku egles.

Pasākumā gaidīti bērni vecumā no pieciem līdz 10 gadiem. Ar mazajiem darbosies Pasaules Dabas Fonda simboliskais tēls – Panda, kuram palīdzēs fonda brīvprātīgās kustības dalībnieki.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, interesenti aicināti pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

Visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas. ES māja atrodas Aspazijas bulvārī 28. Rīgā.

Pasaules Dabas Fonds Latvijā darbojas kopš 1991.gada, un tā mērķis ir dabas aizsardzība, lai saglabātu ģenētisko, sugu un ekosistēmu daudzveidību, nodrošinātu atjaunojamo dabas resursu nenoplicinošu izmantošanu tagad un nākotnē, palīdzētu samazināt piesārņojumu, kā arī dabas resursu un enerģijas izšķērdīgu patēriņu. Savas darbības laikā Pasaules Dabas Fonds organizējis dažādus pasākumus, tostarp, izglītojošas un informatīvas kampaņas, lobisma aktivitātes u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!