Foto: Shutterstock
Jaunais gads vairs nav aiz kalniem. Ja svētku brīvdienu laikā prāto par izmaiņām, kas dzīvē nepieciešamas, iepazīsties ar "Huffington Post" apkopotajiem ieteikumiem, kas tev ļaus dzīvot vieglāk un laimīgāk!

Palēnini tempu un izbaudi mirkli

Pārtrauc būt tik steidzīgs un izbaudi maltīti, sagaršojot tās nianses, ieklausies sevī, dodies vērot saulrietu un pieraksti sev mīļas dziesmas vārdus!

Saki "Nē!" visam, kas atņem laiku un vietu

Mūsu laiks ir svarīgs, tāpēc tērē to tikai vērtīgām lietām, nodarbēm un sev dārgiem cilvēkiem! Tu nevari pagūt visu un būt visur, tāpēc izvēlies darīt to, ko gribi visvairāk!

Lielāks godīgums pret sevi

Ieklausies sevī, lai noskaidrotu, ko patiešām gribi darīt, kur būt un ar ko kopā dzīvot savu dzīvi! Neļauj laika skrējienam radīt paviršību attieksmē pret sevi pašu!

Riskē vairāk

Nebaidies kļūdīties un arī kaut ko zaudēt. Pēc katras neveiksmes un kritiena tu tāpat atkal piecelsies un turpināsi ceļu! Un, ja paveiksies, tad krietni košāku un dzīves garšām bagātāku!

Draugu loks

Ja nemitīgi uzklausi "draugu" bēdas un sniedz viņiem atbalstu, bet, līdzīgās situācijās atrodoties, pretī nesaņem neko, izvērtē, vai šādai "draudzībai" ir jēga. Visticamāk, tu vien velti tērē savu laiku un enerģiju, kontaktējoties ar šādiem cilvēkiem.

Pagātni nav iespējams mainīt

Ja tevi grauž notikumi un neatrisinātas problēmas no pat vairākus gadus senas pagātnes, atsvabinies no šīm atmiņām un ļauj sev uzelpot, pieņemot to, ka notikušo taču nav iespējams mainīt!

Beidz attaisnot savu neuzņēmību

Pārstāj izdomāt attaisnojumus savam gribasspēka un uzņēmības trūkumam un sāc beidzot izdzīvot savu sapni! Ja to var citi, tad arī tev tas ir pa spēkam!

Dod to, ko vēlies saņemt

Zeme ir apaļa, un tas, ko atdodam, agri vai vēlu atgriežas pie mums pašiem. Paturi to prātā!

Gaidas atstāj ārpusē

Laiks iet, cilvēki mainās, pieļauj kļūdas un mācās no tām vai arī, tieši otrādi, turpina sāpināt līdzcilvēkus. Atceries to un ņem vērā, ka vienīgais cilvēks, no kura vari sagaidīt konkrētu rīcību, esi tu!

Novērtē sevi

Neraizējies par to, ko par tevi domā citi, bet gan dzīvo tā, lai patiktu sev! Mēs paši esam atbildīgi par savu labsajūtu un to, cik tuvu sev klāt pielaižam apkārtējo domas.

Saglabā privātumu

Visiem nav jāzina tavas mīlas dzīves problēmas, nedienas darbā un citas ķibeles, ar ko ikdienā saskaries. Uztici tās vien pašiem tuvākajiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!