Foto: Shutterstock
Ir sācies Jauns gads, un tā pirmās dienas, visticamāk, pavadi ar īpašām sajūtām - vēlmi mainīties, uzlabot savu dzīvi, paveikt atlikto un sasniegt it kā nesasniedzamo... Šai sakarā tev lieti noderēs "Huffington Post" apkopotie ieteikumi, kā ar dažu vienkāršu paradumu ieviešanu savā ikdienā to patiešām izmainīt. Lai veicas!

Tagadne un klātbūtne

Ja vēlies būt laba draudzene, mīļotā sieviete, meita vai māsa, tev jābūt līdzās. Nevis izmantojot sociālos tīklus, bet gan patiešām atrodoties vienā telpā un veltot savu uzmanību otram. Sāc ieviest garākas telefona sarunas, regulāras tikšanās reizes ar sev mīļajiem cilvēkiem un sagādā viņiem pārsteigumus! Nedari to ar mērķi saņemt tādu pat izturēšanos atpakaļ, bet gan tāpēc, ka vēlies viņus iepriecināt! Neļauj pagātnes smagumam traucēt jūsu attiecībām šodien, dzīvo tagadnē, izbaudot to!

Uzticēšanās

Viss patiešām notiek tā, kā tam ir jānotiek. Neplāno, nesasteidz un nesūksties, kad kaut kas notiek citādi nekā esi plānojusi! Baudi dzīves skaistos mirkļus un dari visu, lai tie turpinātos! Mazāk koncentrējies uz negācijām un sevis izsapņotiem priekšstatiem par to, kā visam būtu jābūt!

Radīšana

Nebaidies no neveiksmes vai ne tik laba galarezultāta, kādu vēlies iegūt! Sāc radīt! Zīmē, dziedi, spēlē ģitāru, stādi puķes! Ļauj vaļu savai radošajai dvēseles šķautnei un izbaudi gandarījumu, kas gūts, kaut ko izveidojot pašas rokām un ļaujoties fantāzijai!

Pateicība

Pirms došanās pie miera, pārdomā, par ko dienas gaitā esi jutusies pateicīga. Atbrīvojies no aizkaitinājuma pret līdzcilvēkiem un nevelti viņiem pārmetumus. Ja patiešām iemācīsies šādi mainīt savu domāšanu, pārmaiņas būs milzīgas!

Iekšējā uguns

Mums katram ir savas kaislības un iekšējā dzirkstele. Ļauj tai kvēlot, nododoties saviem aicinājumiem un beidzot iemācoties dzīvot saskaņā ar sevi! Ieklausies sevī un dari to, kas tev liek justies laimīgai un piepildītai!

Pasaulei atvērta sirds

Beidzot ļauj izgaist dusmām, rūgtumam, aizvainojumam un sāpēm, ko sevī glabā skumju pagātnes notikumu dēļ. Visticamāk, tu jau zini, ka rūgtums patiešām mūs saēd no iekšienes, tāpēc tā vietā atver sirdi pasaulei un vienkārši ļauj savā dzīvē ienākt labajam – cilvēkiem, notikumiem un lietām.

Mazāk nopietnības

Pasaulē ik minūti notiek neizsakāmi skumjas un nepiedodamas lietas, tomēr tas nedrīkst likt tev pazaudēt savu iekšējo bērnu un nenopietnības auru. Neuztver dzīvi, problēmas un dažādās situācijas pārlieku nopietni – jo vieglāk pret tām attieksies, jo labāk jutīsies pati!

Vairāk ziņkāres

Saki cilvēkiem “Es nezinu, kā! Iemāci man!” un ļauj sev nonākt visdažādākajās situācijās, apgūstot jaunas prasmes un iepazīstot jaunas personības! Nezaudē ziņkāri un nekādā gadījumā nedzīvo ar domu, ka zini visu, kas un kāpēc notiek tev apkārt! Tieši nezināmais mūsu ikdienu dara tik brīnumainu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!