Foto: Publicitātes foto

Lai gan gada nogalei raksturīgajā darba dunā Ziemassvētku sajūta, iespējams, vēl nav jūtama, jau rīt lielākā daļa no mums pulcēsies ar saviem tuvākajiem, lai atzīmētu Ziemassvētkus un arī viens otru apdāvinātu ar kādu mīļu un sen kārotu vai vienkārši noderīgu dāvanu.

Ja pirmssvētku steigā dāvanu gādāšana tuvajiem atlikta uz pēdējo brīdi, piedāvājam pāris ideju no Latvijas ražotāju darinājumiem gan skaistumam un sevis lutināšanai, gan saimniecībai un mājas solim.

Daugmales Jāņa bišu medus

Daugmales Jāņa bišu medus produkcijā atradīsi gan gardumus, ko likt uz kārā zoba, gan produktus ārstniecībai un skaistumam. Tie iegādājammi svētku tirdziņos un specializētos veikalos. Vairāk informācijas šeit.

Foto: PantherMedia/Scanpix

YAYOI rotas

Oriģinālā dizaina rotas tapušas, iedvesmojoties no dažādu valstu kultūrām un kosmopolītiskā gara. Lai gan to cena ir samērā dārga, rotas ir patiešām efektīgs aksesuārs, kas izcels valkātājas personību un noteikti nepaliks nepamanīts, sola to autore.

Foto: Publicitātes foto

Feltstyle somas

Ar rokām darinātās un dažādās krāsās pieejamās filca somas ir ne tikai košs un oriģināls aksesuārs, bet arī patiešām praktiska līdzgaitniece ikvienai sievietei ikdienas gaitās. Vairāk informācijas par somām un to iegādes iespējām šeit.

Foto: Publicitātes foto

Eightcrafts mapes

Ar rokām darināti ādas aksesuāri - mapes, maki un arī jostas iepriecinās stiprā dzimuma pārstāvjus, kā arī minimālisma stilā ieturētu dizaina elementu cienītājas sieviešu vidū. 

Foto: Publicitātes foto

Taust klades

Latvijā radītās pierakstu klades, kas tapušas no dabīgiem materiāliem, iepriecinās romantiķes, plānotājas un mākslinieces. Klades pieejamas dažādās krāsās un katra no tām ir unikāla, jo radīta tikai vienā eksemplārā, uzsver zīmola autori.

Foto: Publicitātes foto
Gusto kosmētika

Latvijā radītā zīmola Gusto kosmētika noderēs gan vīriešiem, gan sievietēm. Iepriecini mammu, vīru, tēti vai māsu ar videi un veselībai draudzīgiem produktiem no dabiskām sastāvdaļām!

Foto: Publicitātes foto

KinCraftsLV adījumi

Dūraiņi, omulīgi spilveni un citi rokām darināti adījumi par draudzīgām cenām iepriecinās tradicionālu vērtību cienītājus.

Foto: Publicitātes foto

LandaLV aproces

Aproces, rotas un aksesuāri, kas darināti no ādas un pieejami par samērā draudzīgām cenām noderēs gan vīriešu, gan daiļā dzimuma pārstāvju sveikšanai. Vairāk informācijas šeit.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!