Tev ir sapnis par zemi, kuru Tu mīli. Bet Tev riebjas politika, jo tā ir netīra. Tev riebjas politiķi, jo viņi melo. Tev ir kauns par valdību un Saeimu. Tu ienīsti šo valsti. Tu domā, ka tāpat neko nevari mainīt. Kādēļ Tu gaudies? Izmaini to!

Ne jau tie negodīgie politiķi, korumpētā Saeima vai sliktā valdība nosaka valsts likteni, ne jau viņi ir atbildīgi par Latvijas nākotni. Tu esi atbildīgs. Vienīgi Tu esi ļāvis viņiem iestāstīt, ka mēs esam sašķelti, slinki, kūtri vai vienaldzīgi. Ļāvis klusuciešot. Kādēļ Tu vaino citus? Vienkārši izmaini to!

Latvijā ir sīksti cilvēki. Mēs vienmēr esam gājuši uz priekšu - klupuši, krituši atpakaļ, bet vienmēr cēlušies un gājuši uz priekšu - pretī savam sapnim. Un vienmēr mums ir izdevies atkratīties no varas, kuru esam uzskatījuši par svešu. Kādēļ Tu sēdi mājās tagad? Tu domā, ka nekas nemainīsies, bet dari beidzot kaut ko un izmaini!

Vai atceries, ka pirms 20 gadiem mēs spējām piecelties, lai visi kopā atgūtu reiz zaudēto neatkarību? Tas bija mūsu sapnis, un mums izdevās! Vai tiešām šodien Tu vienaldzīgi noraudzīsies, kā šeptmaņi izsaimnieko un noplicina mūsu Latviju? Tu vairs neko nevari izdarīt? Nu ņem un izmaini taču to!

Tev netiek prasīts daudz - šoreiz nav jāiet kaujā, jāceļ barikādes vai jāasina mēslu dakšas. Vajadzīga vien Tava balss, Tava līdzdalība, un viss var mainīties. Mēs esam vairāk nekā divi miljoni - divi miljoni Latvijas cilvēku. Kopā mēs varam mainīt valsti, tikai vajag noticēt sev, savai ģimenei, draugiem, radiem, Latvijai. Mums citas valsts un zemes nekad nebūs. Tev taču ir sapnis! Notici tam un izmaini, jo tas ir tikai

Tavos spēkos!

Jā, ja Tev ir vienalga, klusē un negaudies!

Bet man nav vienalga! Man ir sapnis par zemi, kuru es mīlu! Es ticu, ka varu izmainīt šo valsti un tādēļ piedalīšos referendumā 2. augustā par tautas tiesībām atlaist Saeimu un 23. augustā par lielākām pensijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!