Foto: F64

Politiķu aktivitātes sociālajos tīklos, medijos, uz autobusiem, publiskajos pasākumos, stacijas tuneļos un sausajās atejās uzņem apgriezienus, jo aizvien straujāk tuvojas tā diena, kurā vēlētājs skatīsies uz makulatūras gabalu, pie sevis purpinot: "Tā, šitais man šķiet dzirdēts, šitam es lieku plusu, šitais izklausās resns – tam mīnusu." Domnīcas "Cehs.lv" vecākais polittehnologs Kristaps Āls jau iepriekš ir sniedzis kritisku vērtējumu partiju aktivitātēm, taču šoreiz eksperts vēlas dot taustāmu ieguldījumu politisko veidojumu atpazīstamībā.

"Cehs.lv" autors Kurbads jau izsenis aprēķināja - ja ikviens tik zemē sētu vienu graudu veselu, Latvija iegūtu aptuveni 6171 maizes kukuli, kas tautu principā lemtu bada nāvei. Tieši tāpēc viena grauda vietā Kristaps Āls piedāvās veselu sauju karstu pirmsvēlēšanas kampaņu ideju, kas palīdzēs tām partijām, kurām rūpēs pastiepta roka ir nepieciešama visvairāk, tādējādi tām palīdzot pildīt tautai dotos solījumus un padarot šo zemi labāku ikvienam.

Attīstībai/Par!

Mentālās veselības problēmjautājumi ir tēma, bez kuras nepaiet neviens festivāls "Lampa". Gadu no gada ļaudis spriež, ka par šo ir jārunā vairāk un aktīvāk, tāpēc AP ir iespēja no teorijas ķerties pie prakses un paziņot, ka viņi ir pasaulē pirmā pilnībā šizofrēniskā partija, skaidrojot, ka "Par!" vienlaikus ir kopā ar "Latvijas attīstībai" un vienlaikus nav kopā ar "Latvijas attīstībai". Otrā daļa jau ir nonākusi dienaskārtībā un uzsildīta, tāpēc atliek vien veikt brendingu.

Latvija pirmajā vietā

Nabadzīgas trepītes un rupors, viedokļi, kas ir pretrunā ar veselo saprātu, aplīmēti autobusi, kas vairāk atgādina parodiju, un draudzība ar katru, kurš sociālajos tīklos spēj izburkšķēt kaut ko par "Knariņa režīmu".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!