Foto: F64

Pagājušajā nedēļā Starptautiskā Hokeja federācija beidzot pieņēma savu galīgo lēmumu. Tā kā rīkot pasaules čempionātu valstī, kas veido lēģerus režīma pretiniekiem, tomēr nav baigi forši un Latvija jau bija piekritusi rīkot pusi čempionāta vēl brīdī, kad Baltkrievijā aizturēja un spīdzināja tikai redzamākos opozicionārus (kas IIHF un arī Latvijas valdības ieskatā acīmredzot bija pilnīgi pieņemami), tika pieņemts loģisks lēmums – Latvija rīkos 2021. gada PČ hokejā viena pati, jo LATVIJA VAR un tā tālāk.

Premjers Krišjānis Kariņš uzreiz metās mierināt, ka ar kovidu tik traki jau nebūs, burbulis un tā tālāk, un noteikti bez skatītāju klātbūtnes. Tieši skatītāju klātbūtnes aizliegums uzreiz lika "Cehs.lv" Mākslīgā intelekta laboratorijas galvenajam epidemiologam Kristapam Ālam saķert galvu.

"Es vēlos izmantot šo iespēju un pateikt, ka nevaru nedz apstiprināt, nedz noliegt, ka tieši mani uzrunāja par Vakcinācijas biroja vadītāju," sarunu uzsāk vakcinācijas eksperts. "Tomēr es nekautrēšos skaidri paziņot, ka šis lēmums par skatītājiem ir klajā pretrunā ar valsts interesēm!"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!