Foto: F64
Bija caurmērā jauka diena, ņemot vērā visus apstākļus, galu galā mēs dzīvojam pandēmijas vidū, valstī ir ieviests ārkārtas stāvoklis un pat mans kaimiņš ir potenciāls vīrusa perēklis. Sen nav apciemojušas bailes, ka varētu izcelties trešais pasaules karš, kura laikā Krievija atkal okupētu Latviju un man nāktos bezcerīgi noasiņot dubļu piepildītās tranšejās. Man gan ir aizdomas, ka šobrīd līdzīgi jūtas medicīnas personāls, īpaši tie mediķi, kas darbojas ar Covid-19 pacientiem.

Bet, kā jau minēju, man bija laba diena. Bērns mājās, internetā pasūtītais ēdiens nupat bija piegādāts, miteklis iztīrīts tik tālu, ka jūs pat putekli neatrastu virs durvīm. Kāds velns mani dīdīja – nezinu, bet atvēru vienu no vecāku forumiem, kur jau pirmais ieraksts bija par to, ka Covid-19 ir izdomāts un masku nēsāšana ir fašistisks uzbrukums indivīda brīvībai un pašcieņai. Tā esot globāla sazvērestība, lai "čipotu" un kontrolētu populāciju.

Redzat, mans darbs ir saistīts ar analītiku. Man tiek dota problēma, es to sadalu posmos un definēju soļus, kas nepieciešami, lai šī problēma tiktu atrisināta. Saprotu, ka tas nav gluži ētiski un neatbilst arī mūsdienu politkorektuma vadlīnijām, šis darbs taču liek šķirot cilvēkus kategorijās. Manai aizstāvībai: ja tev nāktos organizēt loģistiku starp vairākām Austrumeiropas valstīm, kur pie varas svirām ir visdīvainākie cilvēki, arī tu sāktu redzēt atsevišķas personas kā mazāk cilvēkus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!