Foto: Saeimas administrācija
Es biju pārliecināts, ka ir atsevišķi cilvēki pašnāvnieki, bet izrādās, ka PAŠNĀVNIECE var būt vesela valsts, ja tajā ir "stingrs" vadītājs vai diktators. Tas jau nu gan šokē.

Daži fakti:

1) no 1988. gada līdz deviņdesmito gadu sākumam naftas cenas pasaulē pazeminājās ~5 reizes. Sekas zinām. Ļoti iespējams, ka ieinteresētie palīdzēja tās pazemināt. Iedomāsimies, tagad cenas par naftu pazeminās 5 reizes un kļūst ~20$ par bareli. KAS NOTIKS KRIEVIJĀ?

2) ASV praktiski jau kļuvušas par gāzes un daļēji par naftas eksportētājām. Tiek celtas šķidrās gāzes stacijas utt. Kādas sekas būs GAZPROM un KF kopumā?

3) KF tika pieņemts lēmums izvākt naudas un citus resursus no ārzonām (ofšoriem). Tas ir izdarīts? Domāju, ka nē. Palīdzēsim to izdarīt. Ja ~500 miljardu $ Krievijas elitei piederošas naudas atradās Rietumos, tad, domāju, daudzi KF būs „ļoti apmierināti" ar sankciju ieviešanu gan KF amatpersonām, gan biznesam. Vai to grib KF vadība?

4) KF parlamenta lēmuma par Bruņoto spēku (BS) izmantošanu Ukrainā ekonomisko seku sarakstu var turpināt, bet paskatieties vai palasiet, kas notiek pie banku aparātiem KF un rīt - 3.martā - redzēsim rbļ. kursu, kas jau tagad neoficiāli ir krities. 2008.gada augustā sakarā ar konfliktu Gruzijā ~2 miljardi $ „aizbēga" no KF. Kas sagaida KF finanses tagad?

5) cits un, domāju, būtiskāks moments. Ukrainā ir izsludināta mobilizācija un reāli tā gatavojas karam. Nedomāju, ka kādam ir pamatotas cerības, ka Ukrainā KF BS varēs darīt, ko gribēs, bez pretestības. Tas nozīmē, ka nāks uz KF no Ukrainas "gruz 200" - KRITUŠIE, kas tad notiks Krievijā?

6) ja KF RBK kanālā (tas kopumā ir objektīvs un labs biznesa TV kanāls) sēž militārie eksperti un spriež par to, ka vispār KF BS kapacitāte nav pietiekama, salīdzinot ar NATO, bet esot jau KF Militārajā doktrīnā atļauts lietot taktiskos kodolieročus.., tad tas nozīmē, ka pašnavniece var būt arī valsts vadība, kas 21.gadsimtā var pieņemt lēmumu ievest savus BS, lai aizstāvētu savus tautiešus, kā to darīja 20.gadsimtā Hitlers, pamatojot iebrukumu Čehoslovākijā, vai Staļins, pamatojot iebrukumu Somijā, vai PSRS, iebrūkot Afganistānā ar nedaudz citu pamatojumu, utt. Reāli KF vadība un tās eksperti savās runās pauž domas, kas var izraisīt III pasaules karu un reāli ir gatava iet uz pasaules galu.

Tas patiešām šokē 21. gadsimtā. Domāju, ka tam var būt viens vienīgs skaidrojums, ko dod Staņislavs Belkovskis „~~Путину бедному мозг больной свело Мы очень долго сидели и думали, когда же падет режим Владимира Путина и как это может случиться. Сегодня Владимир Владимирович дал нам исчерпывающий ответ на этот вопрос. Я только что прибыл с совещания института судебной психиатрии им. Сербского, где мы с коллегами провели оценку происходящих событий. Мы поставили Владимиру Путину диагноз - гипертоксическая шизофрения. По психотипу он параноик, человек оборонительного сознания. Но под влиянием внешних сложных событий параноик может стать шизофреником...".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!