Latvijai 2024. gada pasaules hokeja čempionāts noslēdzies vēl pirms izslēgšanas spēlēm. Kā kopumā vērtējams hokejistu un treneru sniegums? Vai fanu gaidas gadu pēc medaļām nebija pārāk lielas? Un vai nākamgad atkal cīnīsimies par medaļām? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar bijušajiem Latvijas izlases hokejistiem, hokeja treneriem Normundu Sējēju un Ģirtu Ankipānu.

2024. gada čempionāts Prāgā un Ostravā norisinās no 10. līdz 26. maijam. Pirmajā spēlē Latvijas izlase pagarinājumā ar rezultātu 5 pret 4 uzvarēja Poliju, otrajā ar 3 pret 2 Franciju, bet trešajā ar 2 pret 0 Kazahstānu. Ceturtajā spēlē pret Vāciju piedzīvots sāpīgs zaudējums ar rezultātu 1 pret 8, piektajā pret Zviedriju 2 pret 7, bet sestajā atkal uzvara pagarinājumā pār Slovākiju ar 2 pret 3. Izšķirošajā septītajā spēlē pret ASV piedzīvots zaudējums ar rezultātu 5 pret 3, un čempionāts mūsu valstij noslēdzies.

"Aizmugure" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes publicējam katru nedēļu ceturtdienās. Pēc pirmizrādes epizodes ieraksts pieejams raidījumu arhīvā. Raidījumā Uldis Strautmanis kopā ar sportistiem, žurnālistiem, sporta funkcionāriem un politiķiem paver aizkaru uz sporta sasniegumiem un aizkulisēm.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!