Ar Klintu parunājām par virtuves inventarizāciju un nelūgtiem viesiem virtuvē, par ēdienreižu plānošanas un iepriekšējas sagatavošanas svaigākajiem "trendiem" pandēmijas laikā. Runājām par to, kā saprātīgi iepirkties un efektīvi izmantot jau pieejamos pārtikas krājumus. Arī par to, kā veselīgu uzturu var pielāgot savai ikdienai, lai tas būtu vienkāršs un baudāms. Par to visu un vēl vairāk klausies šajā epizodē. 05.04.2021. epizode.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit