Cūkgaļas karbonāde bez kauliņa, marinēta sinepju, bazilika un citrona sulas maisījumā, mmmm.... gardi!
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu Sinepes Citrons Kartupeļi Sīpoli Saldais krējums Ķiploki Baziliks un citi zaļumi

Sagatavošana

1

Cūkgaļas karbonādi iemarinē ar sinepēm, pievieno baziliku, pikanto gaļas garšvielu un citrona sulu.

2

Sakapā ķiplokus, kārto uz gaļas un liek uz grila cepties.

3

Kartupeļus liek vārīties un, kad tie pavārījušies, apcep. Pievieno kartupeļiem sīpolus, ķiplokus, sāli un zaļumus. Pielej saldo krējumu un ļauj pasautēties.

Pasniedz kopā karbonādi ar kartupeļiem.

Iesūtīja: Ainars Ašmanis kopā ar Andri Poli

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!