Foto: Shutterstock
Stiprā augļu bole - sildoša un ņipra.

2 l sula - apelsīnu, ananāsu, zemeņu, ķiršu, mango, bumbieru - kādu vien grib, kā arī skatās, kādi augļi sagādāti, vienu sulas litru var aizvietot arī ar kādu dzirkstošo limonādi, piem. Fantu - jo vairāk burbuļu, jo labāk var noreibt

50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 mlbrendijs700 mlsaldais baltvīns vai vermuts700 mlsarkanvīns700 mlšampanietis0.5 kgvīnogas1 gab.ananāss zemenes ķirši banāni

Sagatavošana

1

Sagriež visus paredzētos augļus lielā traukā (stikla bļodā), aplej ar brendiju un atstāj vismaz uz 3 stundām vēsumā ievilkties.

2

Pirms pasniegšanas pielej visu pārējo.

* nepieciešamas mazās kanapē dakšiņas vai mazās karotītes, lai var augļus no glāzes izēst.
Augļi bolē ir kādi 40% no visa tilpuma.

Iesūtīja:
Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!