Foto: Shutterstock
Atspirdzinošs dzēriens sanāks, ūdeni aromatizējot ar apelsīnu. Interesantākas garšas cienītāji papildus var pievienot dažas kinzas lapiņas.
65Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 apelsīni šķipsnakinzas lapiņas ledus1 lūdens

Sagatavošana

1

Lielā krūkā liek apelsīnu šķēles, kinzas lapiņas, ledu un ar koka karoti samaisa.

2

Maisīšanas brīdī ar karoti nedaudz paspaida apelsīnus, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj garšām sadraudzēties apmēram 1 stundu.

3

Pasniedz, katrā glāzē liekot augļus un uzlejot ūdeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!