Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 26. augustā, apkaimes svētkus svinēs Daugavgrīvā, Plēksnes un Parādes ielu krustojumā. Visas dienas garumā noritēs plaša kultūras un notikumu programma gan lieliem, gan maziem, kas noslēgsies ar grupu "Dziļi violets" un "Keksi" uzstāšanos.

Daugavgrīvas apkaime lepojas ar savu unikalitāti – jūras tuvumu, tālu zemju kuģiem, Daugavgrīvas cietoksni, apkaimes vēsturi, tās iedzīvotājiem un nākotni – vīzijām un domām par attīstību.

Svētku diena iesāksies ar sportiskām aktivitātēm plkst. 12.00 kopā ar treneri Adilu Maksimovu. Mazākie svētku apmeklētāji plkst. 13.00 aicināti uz izrādi bērniem "Sunītis un kaķīte". Plks. 14.00 norisināsies bērnu diskotēka "Daugavgrīvas jūras dārgumi" ar Ēriku Balodi un ziepju burbuļu šovu. Un līdz pat plkst. 18.00 darbosies atrakciju zona "Mazais stiprinieks", ebru radošā darbnīca un Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas radošās darbnīcas.

Koncertprogrammu plkst. 15.00 atklās Anta Eņģele un Marko Ojala ar programmu "Jūras dziesmas". Tai sekos Antona Trocjuka un Daniila Bulajeva koncerts plkst. 16.00, bet vijolnieka Raimonda Ozola koncerts sāksies plkst. 17.00. Skaistās balss īpašniece Aija Vītoliņa uz skatuves kāps plkst. 18.00, turpretī plkst. 19.00 notiks Bolderājas grupas "Mūzikas kolekcija" koncerts.

Ballītes noskaņu plkst. 20.00 radīs grupas "Dziļi violets" koncerts, bet grupas "Keksi" koncerts sāksies plkst. 21.00.

Visas dienas garumā noritēs arī izglītojoša ekskursija uz Daugavgrīvas cietoksni kopā ar biedrības "Bolderājas grupa" vadītāju Sandru Jakušonoku un akordeonistu Marko Ojalu, kā arī iedzīvotāju biedrības "Daugavgrīva" ekskursija par Daugavgrīvas apkaimi. Ieeja pasākumā un aktivitātes visas dienas garumā pieejamas bez maksas.

Ar visiem pašvaldības rīkotajiem Rīgas vasaras kultūras programmas pasākumiem iespējams iepazīties tīmekļvietnē vasara.riga.lv, kā arī sekot līdzi sociālo tīklu lapā "Rīgā notiek".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!