Foto: Publicitātes foto

Paplašinot savu Latvijas futbola atbalsta programmu, mazumtirdzniecības veikalu ķēde "Lidl Latvija" noslēgusi sadarbības līgumu ar populāro spēļu mājvietu "Playoff Arena". Lai simbolizētu "Lidl" atbalstu šai futbola arēnai un Latvijas futbolam kopumā, tās jaunais nosaukums turpmāk būs "Lidl Arena".

Jaunās sadarbības ietvaros jau no 14. jūnija "Lidl Arena" būs īpaša futbola zona, kur varēs sekot līdzi visām Eiropas čempionāta finālturnīra jeb "Euro 2024" spēlēm.

"Lidl Arena" ir modernākā izklaides un futbola halle Baltijā, kas durvis vēra 2020. gada oktobrī. "Lidl Arena" atrodas Rīgā, Kauguru ielā 6, netālu no Kalnciema tilta. Ik gadu to apmeklē līdz pat 180 000 izklaides un sporta cienītāju. Hallē ir trīs futbola laukumi, spēļu zona, trenažieri, kafejnīca, kā arī jau drīzumā tiks nodrošinātas lieliskas sporta spēļu translāciju iespējas. Arēna piedāvā plašu sportisko un izklaides aktivitāšu klāstu – futbola un citu sporta veidu treniņus bērniem un pieaugušajiem, futbola turnīrus, bērnu nometnes, kā arī citus sportiskus un atraktīvus pasākumus.

"Mēs esam patiesi priecīgi par jaunās sadarbības uzsākšanu. "Lidl" pieredze un ambīcijas iet roku rokā ar "Playoff Arena" vīziju un izvirzītajiem mērķiem. Turpināsim piedāvāt lielisku izklaidi un atpūtas iespējas mūsu viesiem, kā arī ļausimies jauniem piedzīvojumiem un sasniegumiem! "Lidl Arena" vasara solās būt pavisam karsta - sekojiet līdzi jaunumiem!" norāda "Lidl Arena" idejas autors Kristofers Ritovs.

"Lidl Latvija" šogad aizsāka sadarbību arī ar Latvijas Futbola federāciju, atbalstot meiteņu futbola čempionāta rīkošanu. Pirmās "Lidl meiteņu futbola čempionāta" spēles notika 2. maijā un norisināsies līdz pat vasaras beigām.

"Lidl Arena" pārvaldītājs ir SIA "Playoff", kuras vienīgais īpašnieks ir Ritovs. 2022.gadā kompānija strādāja ar 339 770 eiro apgrozījumu un 71 046 eiro peļņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!