Foto: Amnesty International
Par UEFA Čempionu līgas nākamajiem ceturtdaļfinālistiem trešdien kļuva Turīnas "Juventus" no Itālijas un Francijas klubs Parīzes "Saint-Germain".

"Juventus" komanda astotdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja Skotijas vienību Glāzgovas "Celtic", divu spēļu summā triumfējot ar 5:0. Abu komandu pirmais mačs Glāzgovā noslēdzās ar Turīnas komandas pārliecinošu uzvaru (3:0)

"Juventus" un "Celtic" komandas spēli iesāka piesardzīgi, bet pirmie momentu uzbrukumā izveidoja glāzgovieši. Spēles kontroli turpinājumā ieguva Turīnas klubs, un 24.minūtē Itālijas komandas spēlētājs Alesandro Matri pēc komandas biedra raidījuma ieguva pretinieku vārtsarga atsisto bumbu un atklāja rezultātu - 1:0. Pirmā puslaika atlikušajā laikā abām komandām bija iespējas gūt vārtus, bet rezultāts tā arī nemainījās.

UEFA Čempionu līgas spēlēm on-line režīmā līdzi var sekot "Delfi Sports" speciālajā sadaļā "ČEMPIONU LĪGA". Šajā sadaļā arī var aplūkot detalizētu spēļu un katra futbolista statistiku.

Otrā puslaika sākumā pārliecinoši laukumā izskatījās "Juventus", kas uzbruka vairāk. 65.minūtē pēc lieliskas saspēles uzbrukumā vārtus guva Fabio Kvagliarela, izvirzot savu komandu vadībā ar 2:0.  Laukumā nākamajās minūtēs bija salīdzinoši līdzīga spēle, tomēr rezultāts vairs nemainījās, un Turīnas spēlētāji iekļuva nākamajā kārtā.

Savukārt "Saint-Germain" komanda atbildes spēlē savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar spāņu vienību "Valencia". Divu maču summā Parīzes komanda svinēja uzvaru ar 3:2.

"Saint-Germain" komandai šajā mačā bija jāiztiek bez sava uzbrukuma līdera Zlatana Ibrahimoviča. Aizvadītajā spēlē abas komandas pirmajā puslaikā nespēja gūt vārtus, bet otrā puslaika sākumā Parīzes komanda nonāca iedzinējos, kad "Valencia" komandai vārtus guva Jonass Goncalvess. Tomēr "Saint-Germain" komanda iedzinējos bija vien 11 minūtes, un pēc Ezekvēla Laveci sitiena 66.minūtē rezultāts kļuva neizšķirts 1:1. Ar to Parīzes klubam pietika, lai turpinātu Čempionu līgas sacensības.

Atgādinām, ka otrdien ceturtdaļfinālā iekļuva arī Madrides "Real", kas divu spēļu summā ar 3:2 uzvarēja Mančestras "United", kā arī Dortmundes "Borussia", kas summā ar 5:2 pieveica Doņeckas "Šahtar".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!