Foto: AFP/Scanpix

Slavenais Spānijas vicečempionu portugāļu pussargs Krištianu Ronaldu pretēji iepriekš izskanējušai informācijai tomēr nedomā par līguma parakstīšanu ar sevis pašreiz pārstāvēto vienību, vēsta portāls "Championat.ru".

Kā ziņots, jūnijā izskanēja informācija, ka Ronaldu vēlas parakstīt jaunu līgumu ar "Real", kas viņam garantētu 18 miljonus eiro (12,6 miljonus latu) lielu gada algu. Turklāt nereti runāts, ka rezultatīvais futbolists varētu pārcelties uz citu vienību, piemēram, uz iepriekš pārstāvēto Anglijas klubu Mančestras "United".

"Vienošanās ar "Real" mani šobrīd nesatrauc, viss nāk ar laiku," sacījis Ronaldu. "Agri vai vēlu cilvēki par to uzzinās. Šobrīd jūtos laimīgs, jo mani viss apmierina."

Ronaldu atklājis, ka šobrīd laiks koncentrēties uz to, lai būtu gatavs jaunajai sezonai.

Futbolista pašreizējais līgums beigsies 2015.gadā.

Pašlaik 28 gadus vecais futbolists iepriekšējā sezonā 55 spēlēs guva tikpat vārtu un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja komandas biedriem.

"Real" aizvadītajā sezonā nespēja nosargāt pērn iegūto Spānijas čempiontitulu, piekāpjoties "Barcelona" vienībai un čempionāta kopvērtējumā ierindojoties otrajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!