Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
atvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels pievienojies Polijas augstākās līgas klubam Krakovas "Cracovia", noslēdzot līgumu līdz šīs sezonas beigām, vēsta vienības mājaslapa internetā.

Pirms tam janvāra sākumā 21 gadu veco uzbrucēju no līgumsaistībām atbrīvoja cits šīs valsts augstākās līgas klubs Ļubinas "Zaglebie". Tika vēstīts, ka interesi par Rakelu izrādot Polijas pirmās līgas (pēc spēka otrās) klubs Katovices GKS, kam Latvijas futbolists bija izīrēts iepriekšējās divas sezonas, un šajā vienībā uzbrucējas izcēlās ar rezultatīvu sniegumu. Tomēr pēdējā brīdi Rakelu izdevies pārvilināt "Cracovia" komandai.

"Jūs neticēsiet, taču šosezon es esmu vērojis gandrīz visas "Cracovia" komandas spēles, jo man ļoti patīk tās spēles stils. Zinu, ka komandai ir ļoti spēcīga uzbrucēju līnija, taču ceru, ka tagad tā kļūs vēl spēcīgāka," pēc pievienošanās vienībai izteicies Rakels.

Rakels "Zaglebie" sastāvu papildināja 2011.gadā, kad bija aizvadījis veiksmīgu sezonu "Liepājas metalurgā". Tomēr divu sezonu laikā viņš neprata veiksmīgi nostiprināties Ļubinas sastāvā, lielākoties laiku pavadot īrē vai rezervē.

Pagājušā gada nogalē Rakels vairāk izcēlās ar notikumiem ārpus futbola laukuma, jo novembrī viņš ar vēl četriem futbolistiem par alkohola lietošanu tika atskaitīts no Latvijas U-21 izlases.

Tāpat Latvijas futbolists krita nežēlastībā arī klubā, turklāt izpelnījās asu reakciju no "Zaglebie" faniem, kad novembrī kopā ar vēl pāris Ļubinas komandas spēlētājiem Čehijas galvaspilsētā Prāgā neatļauti apciemoja bijušo komandas biedru Kostu Namoinesu. Ātri vien sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija, kur futbolisti redzami vakariņojot, kas ātri vien izsauca negatīvu kritiku.

Pēcāk tika vēstīts, ka komandas fani jau esot gatavi fiziski izrēķināties ar Rakelu.

"Cracovia" Polijas augstākās līgas kopvērtējumā pašlaik ieņem septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!