Foto: Reuters/Scanpix
Priekšlaicīgi par Vācijas bundeslīgas futbola čempioni kronētā Minhenes "Bayern" komanda sestdien pārtrauca rekordgaro 19 uzvaru sēriju vietējā čempionātā.

Aizvadītajā mačā "Bayern" savā laukumā cīnījās neizšķirti 3:3 (3:2) ar "Hoffenheim" komandu, vien trešo reizi šīs sezonas čempionātā zaudējot punktus.

Pēc tam, kad viesi bija izvirzījušies vadībā ar 1:0, pirmā puslaika beigās deviņu minūšu laikā 3:1 "Bayern" labā panāca šveicietis Kserdans Šakiri un Peru izlases uzbrucējs Klaudio Picaro, kurš bija precīzs divreiz. Cīņas turpinājumā "Hoffenheim" komandai gan izdevās atjaunot neizšķirtu, izlīdzinājumu 75.minūtē panākot brazīliešu pussargam Rovertu Firminu.

Šo maču ceļgala traumas dēļ nepabeidza Minhenes kluba spāņu pussargs Tjago Alkantara. Tiek pieļauta iespēja, ka viņam šī sezona ir beigusies.

Pagājušajā sezonā Minhenes klubs čempionu titulu nodrošināja sešas kārtas pirms sezonas beigām, bet šosezon pašu uzstādīto rekordu laboja, titulu šonedēļ nodrošinot septiņas kārtas pirms sezonas beigām.

Vietējā čempionātā "Bayern" komanda nav uzvarēta jau 53 cīņās pēc kārtas. Tāpat "Bayern" komanda guvusi vārtus 65 vietējā čempionāta spēlēs pēc kārtas.

Pagājušajā sezonā Minhenes komanda izcīnīja trīs galvenos titulus, uzvarot bundeslīgas čempionātā, Vācijas kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā. Šosezon vienībai ir iespējas šo sasniegumu atkārtot.

Šajos deviņos mēnešos, kopš "Bayern" komandu vada spānis Hoseps Gvardiola, tā izcīnījusi jau trīs trofejas.

Bundeslīgas kopvērtējumā "Bayern" ir pirmā ar 78 punktiem 28 spēlēs, bet otro vietu ar 55 punktiem ieņem Dortmundes "Borussia". Par punktu mazāk ir Gelzenkirhenes "Schalke 04".

"Borussia" sestdien izbraukumā atspēlējās no divu vārtu deficīta un ar 3:2 (1:2) uzvarēja "VfB Stuttgart" komandu. Visus trīs vārtus uzvarētājiem guva Marko Roiss.

Savukārt "Schalke 04" piektdien ar 2:0 (1:0) savā laukumā pārspēja Berlīnes "Hertha".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!