Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas futbola izlases aizsargs Nauris Bulvītis sestdien devās laukumā uz maiņu Šveices čempionāta spēlē, tomēr viņa pārstāvētā "Aarau" komanda izlaida uzvaru.

Aizvadītajā cīņā "Aarau" izbraukumā nospēlēja 2:2 (1:0) ar "St. Gallen" futbolistiem, bet Bulvītis laukumā izgāja 78.minūtē.

Cīņas gaitā "Aarau" izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr nespēja pārsvaru noturēt, turklāt otrie vārti tika ielaisti 83.minūtē, kad laukumā jau bija izgājis latviešu aizsargs.

Kā ziņots, sezonas sākumā "Aarau" komandai pievienojās arī Latvijas uzbrucējs Edgars Gauračs, tomēr viņš jau otrajā mačā guva krustenisko saišu traumu, kas liegs spēlēt aptuveni pusgadu.

Svētdien kārtējo maču aizvadīs Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" komanda, tiekoties ar Lihtenšteinas komandu "Vaduz", kas pavasarī triumfēja Šveices otrajā spēcīgākajā līgā. Vaņins savus vārtus atstājis neieņemtus jau divās Šveices čempionāta cīņās pēc kārtas.

Šveices čempionāta kopvērtējumā tagad "Aarau" un "Sion" komandas ieguvušas pa pieciem punktiem četrās spēlēs, kas tām dod attiecīgi ceturto un sesto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!