Foto: F64
"SMScredit.lv" Latvijas futbola virslīgas čempionātā pēc svētdien notikušajām spēlēm saasinājusies cīņa par čempionu titulu starp "Ventspils" un "Skonto" vienībām.

Svētdien, 21.septembrī vienā no dienas SMScredit.lv Virslīgas spēlēm savā starpā tikās FK "Ventspils" un FS "Metta"/ LU. Minimālu uzvaru ar 2:1 (1:0) guva ventspilnieki, bet abus vārtus uzvarētājiem guva Nduje Muječi.

Spēles pirmie vārti tika gūti jau 31.minūtē, precīzi sitot ventspilnieku šīs sezonas rezultatīvākajam spēlētājam Nduje Muječi, kurš līdz ar to guva savus 10.vārtus. Jāpiebilst, ka vēl pirmā puslaika laikā Jurijs Žigajevs neizmantoja iespēju gūt vārtus ar 11 metru soda sitienu, bumbu atsitot studentu vārtsargam Kristeram Putniņam. Otrā puslaika vidū Muječi pārsvaru dubultoja, taču pamatlaika izskaņā FS METTA/Latvijas Universitāte saasināja notikumus Uvarenko vārtu priekšā un pēc veiksmīgas stūra izspēles vienus vārtus atguva, bumbu precīzi pielabojot Kārlim Putānam.

Savukārt "Skonto" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, viesos ar 0:1 piekāpjoties Jūrmalas "Spartakam". Vienīgos vārtus pirmā puslaika vidū guva Kevins Mena.

"SMScredit.lv" virslīgas kopvērtējumā "Skonto" saglabā pirmo vietu ar 66 punktiem, bet ventspilnieki atpaliek par diviem punktiem un ir aizvadījuši vienu spēli mazāk par līderiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!