Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas futbola izlases uzbrucējs Serhio Agvero sestdien guva četrus vārtus Anglijas premjerlīgas mačā, palīdzot valsts čempionei Mančestras "City" savā laukumā ar 4:1 (2:1) uzvarēt Totenhemas "Hotspur".

Agvero pa diviem vārtiem guva katrā no puslaikiem, turklāt divas bumbas sāncenšu vārtos raidīja no 11 metru soda sitiena atzīmes. Šī ir pirmā reize, kad šis argentīniešu uzbrucējs kādā Eiropas turnīrā viena mača laikā spēj gūt četrus vārtus.

Tiesa, 67.minūtē "Hotspur" palika mazākumā, jo sarkano kartīti nopelnīja argentīniešu aizsargs Federiko Fasjo.

Dueļa 62.minūtē 11 metru soda sitiens tika nozīmēts arī uz Mančestras komandas vārtiem, taču vārtsargs Džo Hārts glāba mājiniekus pēc spāņu uzbrucēja Roverto Soldado sitiena.

Tikmēr no zaudējuma sestdien izglābusies Londonas "Arsenal", kas savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:1) ar Hallas "City" futbolistiem.

Lai gan jau 13.minūtē pēc Alekša Sančesa precīzā raidījuma "Arsenal" atklāja spēles rezultātu, Hallas vienībai izdevās atbildēt ar diviem vārtu guvumiem un pēc tam jau cerēt uz uzvaru. Tiesa, šīs cerības izkliedēja Denijs Velbeks, kurš jau kompensācijas laikā panāca izlīdzinājumu, tādejādi glābjot Londonas vienību no zaudējuma.

Savukārt pie uzvaras tika cita Anglijas galvaspilsētas komanda - Londonas "Chelsea" izbraukumā ar 2:1 (1:0) pieveica citu šīs pilsētas klubu "Crystal Palace".

"Chelsea" labā izcēlās brazīlietis Oskars un spāņu pussargs Fransesks Favregass, kamēr "Crystal Palace" sastāvā vienīgos vārtus mača izskaņā guva Freizeers Kempbels.

Pie pārliecinošākās uzvaras savā premjerlīgas vēsturē tikmēr tikusi "Sourhampton", kas ar 8:0 (3:0) savā laukumā neatstāja nekādas cerības "Sunderland".

"Sunderland" divas reizes pamanījās bumbu raidīt savos vārtos, bet "Southampton" sastāvā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Gračiano Pellē, kurš nesen piedzīvoja savu debiju Itālijas valstsvienībā.

Premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 12 punktiem astoņos mačos ir Londonas "Chelsea", bet Mančestras "City" ar 17 punktiem ir otrie. Savukārt trešajā vietā ar 16 punktiem seko "Southampton". Trijniekam ar 13 punktiem uzreiz seko Vesthemas "United", bet pa 11 punktiem iekrājušas Mančestras "United", "Arsenal", Svonsī "City" un "Hotspur".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!