Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Ar Latvijas čempionvienību futbolā "Ventspili" līgumu pagarinājis tās pussargs Jurijs Žigajevs, informē klubs.

Tiesa, sezona ventspilniekiem vēl nav noslēgusies, jo sestdien jāaizvada Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta noslēdzošais mačs, savā laukumā tiekoties ar skandalozo Daugavpils "Daugavu".

""Ventspilī" jau pārdzīvots tik daudz emociju, nospēlēts tik daudz dažādu maču - tas ir neaizmirstami. Ceru, nākotnē viss būs ne mazāk interesanti un aizraujoši," kluba mājaslapā citēts Žigajevs. "Vēlos pateikties par uzticēšanos. Esmu ļoti apmierināts, ka palieku pašā labākajā un mīlētākajā klubā. Tagad visas domas tikai par trešo čempiontitulu pēc kārtas."

Tikmēr "Ventspils" kluba direktors Andrejs Burtriks izteicies, ka Žigajevs ir īsts komandas patriots.

"Žigajevs jau atnesis mūsu klubam daudz labuma un, nešaubos, darīs to vēl. Esam ļoti priecīgi un apmierināti, ka viņš turpinās pārstāvēt "Ventspili" un priecēt mūsu līdzjutējus," sacījis Butriks.

Šobrīd 28 gadus vecais pussargs Žigajevs "Ventspils" vienībā atgriezās 2012.gadā pēc nopietna savainojuma izārstēšanas, ko bija guvis, spēlējot Polijas kluba Lodzas "Widzew" rindās.

"Ventspils" komandu Žigajevs pārstāvēja arī laikā no 2008. līdz 2010.gadam.

Pārstāvot "Ventspils" krāsas, Žigajevs divas reizes kļuvis par Latvijas čempionu, kamēr ventspilnieki kluba pastāvēšanas vēsturē šogad par labāko vienību valstī kļuva sesto reizi.

Tāpat Žigajevs regulāri tiek izsaukts uz Latvijas valstsvienību, kuras sastāvā 33 spēlēs izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!